QUI, QUÈ, COM, QUAN I PER QUÈ?

creada des del l'AULA DE COOPERACIÓ del COL.LEGI D'ARQUITECTES DE GIRONA, per a reunir/organitzar/coordinar arquitectes motivats per dissenyar i comprometre's amb un encàrrec professional, el de CONSTRUIR un ORFENAT PER A LA FUNDACIÓ NAMASTE CHILDREN HOUSE! Obrim el format 2.0 perquè estiguis al dia i participis de l'evolució del grup, el projecte i el cicle de visites/aportacions/conferències que es planificaran, sense oblidar el gran repte: EL SOSTRE DE 375 NENS I NENES DEL NEPAL.

5.11.11

ELS CLIENTS

SOLAR, CLIENTS, PROGRAMA...
Ha arribat el moment de presentar els seus usuaris de la NAMASTE VILLAGE: Els nens i nenes de la 

FUNDACIÓ NAMASTE CHILDREN'S HOUSE.

Es tracte d'una organització sense ànim de lucre i de caràcter no polític, no afiliada a cap grup religiós. Fundada el 2003, des de la seva experiència occidental, per VISMA RAJ PAUDEL (el director executiu) i amb seu a POKHARA ha passat de 28 nens als seus inicis als 73 que acollen actualment.


ENTRADA A L'ORFENAT ACTUAL

Registrada a KATHMANDU, amb seu a POKHARA, a 200km a l'oest de la capital, NAMASTE CHILDREN'S HOUSE (=la casa dels nens), compta amb el suport de 19 treballadors les tasques dels quals inclouen treballs d'administració, comtablitat i la cura del dia dia dels nens, incloent l'hora del menjar i el manteniment de la llar.

El treball que estar realitzant al NEPAL la NCH estar també recolzat per a voluntaris occidentals, que viatgen al país per oferir els seva ajuda sobre una base voluntària.


Defineixen la seva missió així:
La nostra missió és tenir cura dels nens desesperadament necessitats del NEPAL per tal de crear ambients saludables i fer-los ciutadans autosuficients.

Les perspectives de creixament i l'objectiu d'arribar a quants més nens millor... els han empès a comprometre's amb un projecte: NAMASTE VILLAGE, el seu somni... ara, EL NOSTRE REPTE. properament...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada